Kopparberg Roomservice Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Kopparberg Roomservice Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Kopparberg Roomservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kopparberg Roomservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kopparberg Roomservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-10. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som Kopparberg Roomservice Aktiebolag ska trivas.

Kopparberg Roomservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva måleri och färghandel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kopparberg Roomservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Kopparberg Roomservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Kopparberg Roomservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-12244.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kopparberg Roomservice Aktiebolag är Lönnberg, Hans-Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Lönnberg, Hans-Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand Sandberg, Estrid Margareta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor, .

Kopparberg Roomservice Aktiebolag har 556498-0877 som sitt organisationsnummer.