Ringsvets Aktiebolag

Örebro län

Information

Ringsvets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Ringsvets Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ringsvets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

Ringsvets Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1994-11-01. Men sedan 1996-01-01 så har Ringsvets Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bångbro Industriområde, 714 37, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ringsvets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-88150.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter som Ringsvets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ringsvets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av svetsade ämnen för verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ringsvets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Nilsen, Tom.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ringsvets Aktiebolag och det är följande personer, Nilsen, Tom som är född 1962 och har titeln VD, Nilsen, Tom som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Leif Sören som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Olof Sigurd som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsen, Åsa Rigmor som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln Revisor.Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ringsvets Aktiebolag är 556497-8574.