Lehoucq Fastighetsbolag i Kopparberg AB

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Lehoucq Fastighetsbolag i Kopparberg AB. Det finns flera bolag som liknar Lehoucq Fastighetsbolag i Kopparberg AB i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1994-06-17 så har Lehoucq Fastighetsbolag i Kopparberg AB varit registrerat och sedan 2006-03-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lehoucq Fastighetsbolag i Kopparberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Lehoucq Fastighetsbolag i Kopparberg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lehoucq Fastighetsbolag i Kopparberg AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva fastighetsförvaltning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lehoucq, Stefaan som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Lehoucq, Stefaan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lehoucq, Lieve som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Jan Åke som är född 1956 och har titeln Delgivningsbar person, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

Lehoucq Fastighetsbolag i Kopparberg AB har 556488-9904 som sitt organisationsnummer.