Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klotenv. 4, 714 35, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0580-88600.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag Publikt bolag.

Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag har idag 556479-8493 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bronsman, Dan-Anders -Bronsman, Peter Gunnar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med sprit, vin, öl, andra maltdrycker och kolsyrade drycker, bedriva depåverksamhet med egna bilar och egen säljkår, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Kopparbergs Bryggeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bronsman, Peter Gunnar som är född 1963 och har titeln VD, Bronsman, Dan-Anders som är född 1960 och har titeln Vice VD, Bronsman, Peter Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bronsman, Dan-Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Jan Erik Georg som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Carl Erik Yngve som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotJönsson, Nils Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Voigt, Wolfgang som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorSandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor.