Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-09-30. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag ska trivas.

Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva husläkarmottagning, forskning och utbildning, försäljning av sjukvårdsprodukter, friskvård, vaccinationer, provtagning, utfärdande av intyg, kosmetisk kirurgi, samtalsmottagning rörande livsstilsförändringar, rökstopp, bantning, alkoholproblem, ätstörning, sömnsvårigheter, kronisk värk samt depression, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag är Falck, Göran Fredrik som är född 1937 och har titeln VD, Falck, Göran Fredrik som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Christina Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Apoteksgårdens Vårdcentrum Aktiebolag har 556474-3754 som sitt organisationsnummer.