Modellex Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Modellex Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Modellex Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Modellex Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Modellex Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-08-31. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Modellex Aktiebolag ska trivas.

Modellex Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel i parti och minut med leksaker, hobby och fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Modellex Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Modellex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Modellex Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-71200.

Firman tecknas var för sig av -Brunned, Carin Gunilla -Brunned, Olov Tomas.

De som är på något sätt har med Modellex Aktiebolag är Brunned, Olov Tomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunned, Carin Gunilla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor, .

Modellex Aktiebolag har 556472-1321 som sitt organisationsnummer.