Solab Motor & Fritid Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva handel med bilar, båtar, motorer, scotrar och trädgårdsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Solab Motor & Fritid Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Solab Motor & Fritid Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 1993-02-11 så skapades Solab Motor & Fritid Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Solab Motor & Fritid Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Solab Motor & Fritid Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556461-7503 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Solab Motor & Fritid Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Solab Motor & Fritid Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0580-71620 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Solab Motor & Fritid Aktiebolag är Lönnström, Sven Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnström, Eivor Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .