Armatic Kraft Aktiebolag

Örebro län

Information

556454-4491 är organisationsnummer för verksamheten Armatic Kraft Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Armatic Kraft Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Armatic Kraft Aktiebolag finns i.

Armatic Kraft Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-10-14 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Armatic Kraft Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Armatic Kraft Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Armatic Kraft Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Armatic Kraft Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0580-29300 eller genom brev på följande adress:
Ställbergsv. 1 A, 714 72, Ställdalen

Bolaget skall äga och driva anläggningar för produktion av elkraft och idka försäljning av petroleumprodukter, ävensom indka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Armatic Kraft Aktiebolag och det är Danielsson, Arne Ingemar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Maj Lilian Elisabet som är född 1936 och har titeln Suppleant, Isbrand, Per Johan Erik Eriksson som är född 1964 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,