SWEJU DEVELOPMENT AB

Örebro län

Information

SWEJU DEVELOPMENT AB är ett företag som finns i Ljusnarsberg. I SWEJU DEVELOPMENT AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är JURCZYKOWSKI, SLAWOMIR som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Szymanski, Andrzej som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Falk, Torbjörn som är född 1945 och har titeln Delgivningsbar person, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med SWEJU DEVELOPMENT AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SWEJU DEVELOPMENT AB på telefon 070-7396995.

Entreprenad- och byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är SWEJU DEVELOPMENT AB av bolagstypen Aktiebolag.

SWEJU DEVELOPMENT AB är ett av många företag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SWEJU DEVELOPMENT AB innehar ej F-skattsedel och SWEJU DEVELOPMENT AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SWEJU DEVELOPMENT AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

SWEJU DEVELOPMENT AB har 556452-0384 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.