Lisselåsen Aktiebolag

Örebro län

Information

Lisselåsen Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Lisselåsen Aktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lisselåsen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Lisselåsen Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lisselåsen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lisselåsen 7590, 714 93, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0580-43036.

Ljusnarsberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lisselåsen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lisselåsen Aktiebolag har idag 556449-5884 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lisselåsen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva marknadsarrangemang med konsultationer inom detta område samt äga, förvalta, försälja fastigheter och aktier samt import och export av varor och tjänster och därmed förenlig verksamhet.

I Lisselåsen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sahlin, Björn som är född 1945 och har titeln VD, Sahlin, Björn som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlin, Maria Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .