XL-BYGG i Kopparberg AB

Örebro län

Information

XL-BYGG i Kopparberg AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där XL-BYGG i Kopparberg AB finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. XL-BYGG i Kopparberg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket XL-BYGG i Kopparberg AB har haft sedan 1994-01-01. XL-BYGG i Kopparberg AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till XL-BYGG i Kopparberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kaveltorpsg. 1, 714 33, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0580-71470.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är XL-BYGG i Kopparberg AB Privat, ej börsnoterat.

XL-BYGG i Kopparberg AB har idag 556447-1513 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för XL-BYGG i Kopparberg AB

Bolaget skall bedriva handel med byggnadsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I XL-BYGG i Kopparberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Roth Karlsson, Åke Niklas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth Karlsson, Eva Lindha som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .