Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

556444-2514 är organisationsnummer för verksamheten Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag finns i.

Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-03-10 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0580-71591 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom områdena företagsledning, företagsrådgivning, företagsetablering och utbildning av företagare. Bolaget skall även köpa och sälja företag samt aktier och andra andelar i noterade företag och fonder, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Berglund Företagskonsult i Kopparberg Aktiebolag och det är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,