Ställbergs Mekaniska Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Ställbergs Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Ställbergs Mekaniska Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ställbergs Mekaniska Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ställbergs Mekaniska Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-07-04. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ställbergs Mekaniska Aktiebolag ska trivas.

Ställbergs Mekaniska Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka metallvarutillverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ställbergs Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Ställbergs Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Ställbergs Mekaniska Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-21232.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ställbergs Mekaniska Aktiebolag är Karlsson, Bo Östen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Josefine Johanna som är född 1956 och har titeln Suppleant, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ställbergs Mekaniska Aktiebolag har 556428-4932 som sitt organisationsnummer.