Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag

Örebro län

Information

Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1991-04-19.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-12730.

Ljusnarsberg arbetar för att företag som Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva fakturaservice och fakturabelåning för små och medelstora företag, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag och det är följande personer, Österberg, Karl Erik Kenneth som är född 1956 och har titeln VD, Österberg, Karl Erik Kenneth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Böhme, Eva Katarina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bergslagens Fakturaservice Aktiebolag är 556424-1692.