Bygg Ragnar Persson i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Bygg Ragnar Persson i Kopparberg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ljusnarsberg här finns det många olika Aktiebolag. Bygg Ragnar Persson i Kopparberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Ljusnarsberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Bygg Ragnar Persson i Kopparberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556402-6200.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0580-71693 alternativt besöka eller skicka post till Bygg Ragnar Persson i Kopparberg Aktiebolag på följande adress Älvg. 5, 714 30, Kopparberg.

Bygg Ragnar Persson i Kopparberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bygg Ragnar Persson i Kopparberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Helena Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, köpa, sälja och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.