Bäcktorp Trafik Aktiebolag

Örebro län

Information

Bäcktorp Trafik Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Bäcktorp Trafik Aktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bäcktorp Trafik Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bäcktorp Trafik Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bäcktorp Trafik Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bäcktorp Trafik Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bäcktorp 202, 714 94, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0580-32023.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bäcktorp Trafik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bäcktorp Trafik Aktiebolag har idag 556402-1763 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bäcktorp Trafik Aktiebolag

Bolaget skall bedriva taxirörelse, jord och skogsbruk, handel med värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

I Bäcktorp Trafik Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Sven Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson Bengtsson, Ingrid G M som är född 1959 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .