Ahlstrom Ställdalen AB

Örebro län

Information

Ahlstrom Ställdalen AB är ett bolag som finns i Ljusnarsberg. I Ahlstrom Ställdalen AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nyberg, Lars-Olof Wigo som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Wangson, Ulf Otto som är född 1948 och har titeln Extern VD, Adlercreutz, Carl Gustav Herman som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ekeblad, Roland Lars som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Piirtola, Katri Maria Hellevi som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Raitio, Laura Marita som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESZasucha, Ing-Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Eriksson, Fritz Eric Stefan som är född 1956 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Söderlöf, Per Tony som är född 1966 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorSöderlund, Bengt Robert som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Ahlstrom Ställdalen AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ahlstrom Ställdalen AB på telefon 0580-20521.

Bolaget skall tillverka och försälja fibermaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ahlstrom Ställdalen AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ahlstrom Ställdalen AB är ett av många bolag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ahlstrom Ställdalen AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ahlstrom Ställdalen AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ahlstrom Ställdalen AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nyberg, Lars-Olof Wigo -Wangson, Ulf Otto

Ahlstrom Ställdalen AB har 556396-8998 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.