Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1990-05-11 så har Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Wallmov. 32, 714 32, Kopparberg. Vi ni istället prata med Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag så kan ni göra det på 0580-10230.

Bolaget skall bedriva reparationer, lackering och uthyrning av bilar, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Pettersson, Lars Erik Ove som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Stopp Pettersson, Meeri Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Blomgren, Peter Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Petterssons Bil och Plåt i Kopparberg Aktiebolag har 556395-2596 som sitt organisationsnummer.