BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall såsom entreprenör bedriva maskinell skogsavverkning och markberedning, köpa, sälja och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 1990-03-09 så skapades BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556389-9516 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5508272 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BRAMAC Bröderna Anderssons Maskincentral Aktiebolag är Andersson, Mats-Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Jansson, Carina Maria som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .