On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag

Örebro län

Information

On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Verkstadsv. 56, 714 36, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0580-10203.

Ljusnarsberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag har idag 556373-0158 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva utveckling, produktion och handel med konstgjorda landskap och landskapsdetaljer, företrädesvis framställda av plast samt därmed förenlig verksamhet.

I On The Rocks Artificial Nature Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malmström, Joel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Annell, Vilhelm Staffan som är född 1941 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .