Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag

Örebro län

Information

Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag är ett bolag som finns i Ljusnarsberg. I Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkerström, Eva Annelie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wegerstedt, Rune Leif Ronnie som är född 1973 och har titeln Suppleant, Valfridsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, GV-Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag på telefon 070-5238896.

Bolaget skall bedriva maskinreparationer inom verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Silverhöjdens Mekaniska Aktiebolag har 556359-4745 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.