Bångbro Kontorshotell Aktiebolag

Örebro län

Information

Bångbro Kontorshotell Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Bångbro Kontorshotell Aktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bångbro Kontorshotell Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Bångbro Kontorshotell Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bångbro Kontorshotell Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0580-12730.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bångbro Kontorshotell Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bångbro Kontorshotell Aktiebolag har idag 556356-7758 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. är den som för stunden ansvarar för Bångbro Kontorshotell Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

I Bångbro Kontorshotell Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österberg, Karl Erik Kenneth som är född 1956 och har titeln VD, Österberg, Karl Erik Kenneth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Böhme, Eva Katarina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .