AKVUS Aktiebolag

Örebro län

Information

AKVUS Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som AKVUS Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AKVUS Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

AKVUS Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1988-11-30. Men sedan 1992-01-01 så har AKVUS Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tjäderg. 16, 714 33, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AKVUS Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som AKVUS Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AKVUS Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Föremålet för bolagets verksamhet är detaljhandel med livsmedel och dagligvaror, äga och förvalta hyresfastigheter och skogsfastigheter, handel med och uppfödning av travhästar och köttdjur och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AKVUS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AKVUS Aktiebolag och det är följande personer, Larsson, Arne Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Birgitta Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AKVUS Aktiebolag är 556343-1047.