Gustavsfors Industrier Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av träprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gustavsfors Industrier Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Gustavsfors Industrier Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 1989-01-27 så skapades Gustavsfors Industrier Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gustavsfors Industrier Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gustavsfors Industrier Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556342-0750 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Gustavsfors Industrier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Gustavsfors Industrier Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0581-42170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nielsen, Preben Aslak

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gustavsfors Industrier Aktiebolag är Nielsen, Preben Aslak som är född 1954 och har titeln VD, Nielsen, Preben Aslak som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Alf Johnny Aslak som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Eva-Lena som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor.