Karl Kroons Transport Aktiebolag

Örebro län

Information

Karl Kroons Transport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Karl Kroons Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karl Kroons Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Karl Kroons Transport Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1988-08-22. Men sedan 1988-01-01 så har Karl Kroons Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hörken 163, 772 94, Grängesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karl Kroons Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0240-662269.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Karl Kroons Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karl Kroons Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva anläggnings-, väg-, renhållningstransporter, snöröjning samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karl Kroons Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kron, Erik Torsten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karl Kroons Transport Aktiebolag och det är följande personer, Kron, Erik Torsten som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kron, Karl Erik som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Kron, Lillemor Anette som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bergström, Björn Georg som är född 1944 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karl Kroons Transport Aktiebolag är 556331-7949.