Bångbro Herrgård Aktiebolag

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Bångbro Herrgård Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bångbro Herrgård Aktiebolag i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bångbro Herrgård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1988-06-29 så har Bångbro Herrgård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bångbro Herrgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Bångbro Herrgård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Herrgårdsv., 714 32, Kopparberg. Vi ni istället prata med Bångbro Herrgård Aktiebolag så kan ni göra det på 0580-12000.

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurang- och serveringsrörelse samt konferensverksamhet, och handel med värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Westlund Jansson, Åsa Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Jan Staffan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Lars Thomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Westlund Jansson, Åsa Maria -Westlund, Lars Thomas .

Bångbro Herrgård Aktiebolag har 556328-4313 som sitt organisationsnummer.