Swedish Factoring Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva finans-, utlåningsverksamhet men ej bankverksamhet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swedish Factoring Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Swedish Factoring Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 1988-06-21 så skapades Swedish Factoring Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556328-3265 är organisationsnummret för bolaget som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Swedish Factoring Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Swedish Factoring Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6019521 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swedish Factoring Aktiebolag är Österberg, Karl Erik Kenneth som är född 1956 och har titeln VD, Österberg, Karl Erik Kenneth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Böhme, Eva Katarina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .