Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ljusnarsberg så är Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Ljusnarsberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ljusnarsberg och i Örebro län. Redan 1988-03-15 så skapades Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556319-1492 är organisationsnummret för företaget som finns i Ljusnarsberg.

Just nu är Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0580-10070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kurt Sjöberg Transporttjänst Aktiebolag är Sjöberg, Kurt Olov som är född 1941 och har titeln VD, Sjöberg, Kurt Olov som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Curt Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .