Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag är ett bolag som finns i Ljusnarsberg. I Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöström, Klaes Hilding Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Gunilla Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag på telefon 0240-662290.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av glasfiberprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Glasfiberprodukter i Kopparberg Aktiebolag har 556318-8464 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.