Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag

Örebro län

Information

Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gruvstugutorget, 714 31, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0580-80540.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag har idag 556309-8887 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag

Bolaget är ett allmännyttigt bostadsföretag och har till föremål för sin verksamhet att inom Ljusnarsbers kommun förvärva, äga, bebygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslägenheter och kollektiva anordningar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Ljusnarsbergs Fastighetsaktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westlund, Lars Lorentz som är född 1946 och har titeln Extern VD, Eklund, Arne Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Anagrius, Ulf Göran som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Elvenäs, Sven Elof Ingemar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Javinder, Hans Ingemar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Tsupukka, Antti Sakari som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotBerglund, Lars-Erik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Diedrichsen, Ulla som är född 1956 och har titeln Suppleant, Javinder, Gun Annika som är född 1950 och har titeln SuppleantKalander Karlsson, Ulla Elisabeth som är född 1957 och har titeln SuppleantNielsen, Ralf Carlo Aslak som är född 1963 och har titeln SuppleantEvaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln RevisorSandin, John Anders som är född 1948 och har titeln RevisorssuppleantAndersson, Karl Rune som är född 1936 och har titeln LekmannarevisorSandström, Bengt Åke Torsten som är född 1947 och har titeln LekmannarevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.