Bredsjö Kraft AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Bredsjö Kraft AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bredsjö Kraft AB är ett av dem. Statusen för Bredsjö Kraft AB är att Bolaget är aktivt.

Bredsjö Kraft AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-10. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bredsjö Kraft AB ska trivas.

I Ljusnarsberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att producera och sälja elkraft i egna kraftstationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bredsjö Kraft AB inte är momsregistrerat.

Idag är Bredsjö Kraft AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Bredsjö Kraft AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-29300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Bredsjö Kraft AB är Teimert, Hans Arne som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kåks, Ingegerd Kristina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Norell, Hans Jonas Stefan som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Bredsjö Kraft AB har 556294-8512 som sitt organisationsnummer.