Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1987-02-19 så har Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tjäderg. 16, 714 33, Kopparberg. Vi ni istället prata med Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag så kan ni göra det på 0580-10128.

Bolaget har bedriva handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, handel med och uppfödning av travhästar och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Arne Lennart som är född 1942 och har titeln VD, Larsson, Arne Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Birgitta Kristina som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Ulrica Helena som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Larsson, Arne Lennart .

Kopparhallen Arne Larsson Aktiebolag har 556293-8976 som sitt organisationsnummer.