Zeidler Konsult Aktiebolag

Örebro län

Information

Zeidler Konsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Zeidler Konsult Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Zeidler Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Zeidler Konsult Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1987-02-19. Men sedan 1987-01-01 så har Zeidler Konsult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Yxsjöberg 131, 772 94, Grängesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Zeidler Konsult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0240-661015.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Zeidler Konsult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Zeidler Konsult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom gruv- och metall- industrin, konsultverksamhet avseende företagsledning, journalistisk verksamhet, metall- och värdepappershandel samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Zeidler Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Zeidler Konsult Aktiebolag och det är följande personer, Zeidler, Ernst-August Peter Henrik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Zeidler, Inger Birgitta Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bäckvall, Björn Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Zeidler Konsult Aktiebolag är 556293-6830.