Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-01-15. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag ska trivas.

Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt utföra reparations- och servicearbeten på maskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0240-22280.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag är Jonsson, Hans Micael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Skutnäs, Jan Torleif som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson, Arne Johan Olov som är född 1951 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Grängesbergs Rör & Maskinreparationer Aktiebolag har 556289-6182 som sitt organisationsnummer.