Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1986-11-19. Men sedan 1987-01-01 så har Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bergsmansv. 1 E, 714 34, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-12530.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall utföra elinstallationer, bedriva försäljning av vitvaror, konsultverksamhet inom elbranschen, äga, förvalta och sälja aktier, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rudolfsson, Gert Anders -Värnberg, Alf Arne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag och det är följande personer, Rudolfsson, Gert Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Värnberg, Alf Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Geschwind Rudolfsson, G Ann-Cristin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Värnberg, Ulla Anna-Lisa som är född 1944 och har titeln Suppleant, Lindh, Ernst Gustaf Niklas som är född 1972 och har titeln Revisor, Lindh, Ulrika Therése som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bergslags El i Kopparberg Aktiebolag är 556287-0682.