Kopparbergs Produkter Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Kopparbergs Produkter Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Kopparbergs Produkter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kopparbergs Produkter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kopparbergs Produkter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-03-02. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där företaget finns i jobbar för att företag som Kopparbergs Produkter Aktiebolag ska trivas.

Kopparbergs Produkter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka försäljning av exponerings- och kontorsutrustning, sport-, lek-, och fritidsartiklar, produkter till hemmen, kläder, konst och antikviteter, ävensom idka turist- och kontorsservice samt konsultverksamhet inom marknadsföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kopparbergs Produkter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Kopparbergs Produkter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Kopparbergs Produkter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6726633.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kopparbergs Produkter Aktiebolag är Brunned, Olov Tomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunned, Carin Gunilla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor, .

Kopparbergs Produkter Aktiebolag har 556283-6774 som sitt organisationsnummer.