Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad

Örebro län

Information

Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1986-09-02. Men sedan 1986-01-01 så har Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Malmv. 28, 714 34, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-71858.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad och det är följande personer, Niemi-Impola, Kari Antero som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lönnström, Lena Margaretha som är född 1959 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget VEKA Skogsentreprenad är 556282-5884.