Bandstål B Nilsson Aktiebolag

Örebro län

Information

Bandstål B Nilsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Bandstål B Nilsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Carl Torbjörn som är född 1971 och har titeln VD, Nilsson, Carl Torbjörn som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Erik Bertil som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Berit Margareta som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Björklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bandstål B Nilsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bandstål B Nilsson Aktiebolag på telefon 0580-88880.

Bolaget skall bedriva manufakturering av och handel med band och andra produkter av stål eller andra metaller, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bandstål B Nilsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bandstål B Nilsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bandstål B Nilsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bandstål B Nilsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bandstål B Nilsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Carl Torbjörn -Nilsson, Erik Bertil

Bandstål B Nilsson Aktiebolag har 556278-2523 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.