Lars Petersson Byggnads Aktiebolag

Örebro län

Information

Lars Petersson Byggnads Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Lars Petersson Byggnads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Lars Harry som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson Tanglie, Eva Christina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif som är född 1943 och har titeln Revisor, Handenrevisorerna Leif Nilsson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Petersson Byggnads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Petersson Byggnads Aktiebolag på telefon 070-6534591.

Bolaget skall idka byggnadsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Petersson Byggnads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Petersson Byggnads Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars Petersson Byggnads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Petersson Byggnads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Petersson Byggnads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars Petersson Byggnads Aktiebolag har 556274-8284 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.