Aktiebolaget Tages Wärdshus

Örebro län

Information

Aktiebolaget Tages Wärdshus är ett av många bolag som finns i Ljusnarsberg. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Tages Wärdshus finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Tages Wärdshus är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Tages Wärdshus som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1986-04-08. Men sedan 1987-01-01 så har Aktiebolaget Tages Wärdshus varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kata Dalströms v. 40, 714 32, Kopparberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Tages Wärdshus så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0580-10835.

Ljusnarsberg arbetar för att bolag som Aktiebolaget Tages Wärdshus ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Tages Wärdshus. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse och handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Tages Wärdshus är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Westlund Jansson, Åsa Maria -Westlund, Lars Thomas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Tages Wärdshus och det är följande personer, Westlund Jansson, Åsa Maria som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Jan Staffan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Westlund, Lars Thomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Tages Wärdshus är 556274-3202.