GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

556274-2287 är organisationsnummer för verksamheten GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag finns i.

GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-03-20 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0580-13048 eller genom brev på följande adress:
Malmv. 43, 714 34, Kopparberg

Bolaget skall utföra mekaniska monteringsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GEs Montage i Kopparberg Aktiebolag och det är Eriksson, Karl Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Jalo, Inger Anneli Monika som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,