J.A.N. Resurs Aktiebolag

Örebro län

Information

J.A.N. Resurs Aktiebolag är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I J.A.N. Resurs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Jaakko Antti Juhani som är född 1938 och har titeln VD, Nilsson, Jaakko Antti Juhani som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Carl-Erik som är född 1947 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Nicklas Mikael som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J.A.N. Resurs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J.A.N. Resurs Aktiebolag på telefon 0580-71010.

Bolaget skall nationellt och internationellt bedriva följande verksamheter: Försäljning av kontorstjänster såsom skriv- och sekreterarhjälp, översättningar, bokningar, utbildnings- och konferenspaket. PR-verksamhet. Administration och utbildning av assistenter för funktionshindrade, personal inom hemvård och liknande yrkesgrupper. Utbildning av nyföretagare. Handel med maskiner och utrustning för entreprenad-, jordbruk, skogsbruk samt gruvdrift. Handel med maskiner och utrustning för krossning och sortering av berg, sten, grus samt maskiner och utrustning för tillverkning av betong- och betongvaror. Tjänste- och tekniköverföring samt konsultverksamhet inom ovanstående områden. All med ovanstående förenlig verksamhet.

Idag är J.A.N. Resurs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J.A.N. Resurs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J.A.N. Resurs Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J.A.N. Resurs Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J.A.N. Resurs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

J.A.N. Resurs Aktiebolag har 556263-5101 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.