Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ljusnarsberg och Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-02-21. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Ljusnarsberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag ska trivas.

Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Ljusnarsberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva plåtslageri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0580-71669.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hedlund, Karl Bertil.

De som är på något sätt har med Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag är Hedlund, Karl Bertil som är född 1935 och har titeln VD, Hedlund, Karl Bertil som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Lennart Göte som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Sten Ivar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorberg, Irene Birgitta som är född 1961 och har titeln Revisor, Hugos Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Göte Arvidssons Plåt i Kopparberg Aktiebolag har 556241-2105 som sitt organisationsnummer.