Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB. Det finns flera verksamheter som liknar Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Örebro län.

Sedan 1983-10-10 så har Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Stortorpsv. 17, 714 30, Kopparberg. Vi ni istället prata med Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB så kan ni göra det på 0580-71511.

Bolaget skall bedriva verksamhet med, elinstallationer och försäljning av elmaterial inom Ljusnarsbergs, Noras och Lindesbergs kommuner, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Karlsson, Kjell Evert som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Birgitta Eugenia som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Nya Ljusnarsbergs Elmontage AB har 556232-5679 som sitt organisationsnummer.