Aktiebolaget Svensk Varuförmedling

Örebro län

Information

Aktiebolaget Svensk Varuförmedling är en verksamhet som finns i Ljusnarsberg. I Aktiebolaget Svensk Varuförmedling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björn, Lars Johny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Per Olov Birger som är född 1946 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Svensk Varuförmedling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Svensk Varuförmedling på telefon 0580-12103.

Bolaget skall bedriva försäljning av lågprisvaror huvud- sakligen bestående av tv-radio och konfektion och dagligvaror samt driva travrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Svensk Varuförmedling av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Svensk Varuförmedling är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Svensk Varuförmedling innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Svensk Varuförmedling är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Svensk Varuförmedling så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Aktiebolaget Svensk Varuförmedling har 556219-2723 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.