Investeringsklart SV Aktiebolag

Örebro län

Information

I Ljusnarsberg finns det ett Aktiebolag som heter Investeringsklart SV Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Investeringsklart SV Aktiebolag i Örebro län. Ljusnarsberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1982-03-03 så har Investeringsklart SV Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Investeringsklart SV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Ljusnarsberg.

Vill man komma i kontakt med Investeringsklart SV Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Engelbrektsg. 30, 702 12, Örebro. Vi ni istället prata med Investeringsklart SV Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av företag, värdepapper, fastigheter, antikviteter, varulager och andra investeringsobjekt. Dessutom bedriva byggmästarrörelse, samt konsultation inom ovan nämnda branscher ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Brunned, Olov Tomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunned, Carin Gunilla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Investeringsklart SV Aktiebolag har 556215-6389 som sitt organisationsnummer.