Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag

Örebro län

Information

556213-6001 är organisationsnummer för bolaget Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag finns i.

Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-12-03 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0580-71200 eller genom brev på följande adress:
Engelbrektsg. 30, 702 12, Örebro

Bolaget skall bedriva mäkleri, ekonomi, juridik- och försäkringskonsult-, köp, försäljning, förmedling- och förvaltning av värdepapper, rörelse, varulager, investeringsobjekt- och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thomas Brunned Mäklare & Juridikkonsult Aktiebolag och det är Brunned, Olov Tomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Brunned, Carin Gunilla som är född 1957 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor,