Sebbot Fastigheter AB

Örebro län

Information

Sebbot Fastigheter AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Sebbot Fastigheter AB finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sebbot Fastigheter AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sebbot Fastigheter AB har haft sedan 1994-01-01. Sebbot Fastigheter AB har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sebbot Fastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gruvstugutorget, 714 31, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0580-80530.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sebbot Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

Sebbot Fastigheter AB har idag 556212-9550 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sebbot Fastigheter AB

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Sebbot Fastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Carl Torbjörn som är född 1971 och har titeln VD, Nilsson, Carl Torbjörn som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Erik Bertil som är född 1932 och har titeln Suppleant, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisor, Björklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.