Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag

Örebro län

Information

Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Ljusnarsberg som är den kommunen där Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag finns. I Ljusnarsberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klotbanev. 19, 714 32, Kopparberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0580-10465.

Ljusnarsberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag har idag 556188-0500 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag

Bolaget skall tillverka sågblad och bedriva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Sågbladsfabriken Stjärnsågar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Lars Gösta Hugo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lilly Johanna som är född 1921 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .