Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket

Örebro län

Information

556187-5898 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ljusnarsberg som är den kommunen som Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket finns i.

Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket har varit registrerat sedan 1974-06-19 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ljusnarsberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket så kan ni göra det på telefon genom 0580-22060 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva handel med skogsprodukter, tillverkning och försäljning av artiklar för trädgårdar och parkanläggningar, frisk- och arbetsmiljövård, förtäringsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Silferforsens Stolpfabrik/ Bergslagsstaket och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,